[googledda85ea2dbb35db4.html]

AUTOTALLIT - AUTOKATOKSET - HEVOSTALLIT

MARKKINAJOHTAJA 18 VUODEN AJAN - VALITSE SINÄKIN KYMPPITALLI

VÄLTÄ KEVÄTRUUHKAA - HAE RAKENNUSLUVAT NYT

Jukka Saikkonen

044 587 8900

jukka.saikkonen@kymppitalli.fi

Tallikaupan jälkeen saat tehtaalta viralliset nimiöidyt lupakuvat ja rakennekuvat. Tarvittaessa lupakuvat pdf-muodossa sähköistä luvan hakua varten.Teetät asemapiirroksen ja voit lähteä rakennusluvan hakuun. Voit hakea lupaa vanhalla tavalla ns. paperiversiona rakennusviraston kautta tai sähköisesti alla olevan linkin kautta. Rekisteröidy! Tämän jälkeen ohjelma opastaa perille.

Rakennuslupahkemus verkossa     

Autotallipakettiin sisältyy aina autotallin nimiöidyt lupakuvat ja autotallin rakennekuvat. Lisäksi valmisautotalleihin toimitetaan perustuskuvat. 

Lupakuvien liitteeksi tarvitset asemapiirroksen, rajanaapurien kuulemisen, vastaavan projektivalvojan, pääsuunnittelijan  ja selvität ko. henkilön kelpoisuuden (vaihtelee eri kunnissa). Tarvittavat rakennuslupa lomakkeet saat kunnan/ kaupungin rakennusvalvonnasta.
Kunnan rakennusvalvonnasta saat myös neuvontaa. Tähän kaikkeen kuluu aikaa n. 2 kuukautta ! Tämän jälkeen voit tilata rakennusvalvonnasta aloituskokouksen ja saat luvan projektin aloitukseen.

Koko rakentamisprojekti lähtee liikkeelle ostopäätöksestä, jolloin me toimitamme sinulle jopa 1-2 viikossa lupa- ja rakennekuvat ja pohjan mittakuvan. Teetä maaperätutkimus ja jos tontti rinteessä, niin kannattaa selvittää tontin korot. Kun sinulla on perustuksen mittakuva, ohjeellinen perustuksen periaatekuva ja maaperätutkimus voit antaa toimeksiannon perustuksen suunnittelijalla.

 

Perustussuunnitelija suunnittelee perustamistapalausunnon pohjalta optimaalisen perustuksen. Kun sinulla on rakennusluvat, niin pääset aloituskokouksen jälkeen rakentamaan perustustusta. LVIS- ja sähkösuunnitelman saat asennusryhmältä tai suunnittelijalta. Tarvittaessa saat meiltä jatkosuunnittelua varten  lupakuvat dwg-muodossa! Suosittelen, että teet ostopäätöksen n. 6 -12kk ennen rakentamisen aloitusta.

 Omakoti- ja autotallirakentajan tulee hankkia energiatodistus!

 

Paikalla valettu teräsbetonipalkki on vahva ja täysin saumaton. Valmistaja käyttää tuotteissaan etukäteen hitsattuja raudoite-elementtejä. Tällä varmistetaan ylivoimainen työn nopeus, sokkelipalkin tasalaatuinen rakenne sekä riittävät suojabetonietäisyydet myös nurkissa.

 

 

Perustus nousee tiivistetyltä ja tasatulta sorapatjalta nopeasti, vain muutamassa työpäivässä! Helppo ja vaivaton perustuspaketti sisältää perustussuunnittelun lisäksi tarvittavat rahdit, materiaalit ja asennustyön sekä perustuksen loppumittauksen. Hinnaltaan erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon.

 

Kymppitalli tarjoaa malliston autotalleille valmisperustukset jotka soveltuvat erilaisille tonteille, runkorakenteille ja pohjaratkaisuille. Vakioperustusten leveyttä ja korkeutta sekä eristevahvuuksia voidaan myös säätää, mikä tekee mallistosta myös helposti muunneltava

Hyvin suunniteltu energiatehokas rakentaminen säästää energiaa!

Ylös